Nutriční hodnoty (Hruškový / jablečný rýžový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 116 kJ / 2 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 83,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,12 g |
Tuky | 174,33 g |
– nasycené | 100,84 g |
– nenasycené | 62,19 g |
–– mononenasycené | 55,80 g |
–– polynenasycené | 6,39 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 962 mg |
Sůl | 2,24 g |
Sacharidy | 248,10 g |
– cukry | 219,80 g |
––– laktóza | 69,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 ml 450 ml natural nebo kulatozrnné rýže = odměřených | ||
cca 1400 ml 1400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1400 ml |
sůl na špičku lžičky lžičky | Sůl mořská | |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
cca 150 g 150 g cukru krupice, dle chuti | Cukr bílý | 150 g |
1 lžička 1 lžička citronové kůry, čerstvě nastrouhané | ||
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 lžíce 2 lžíce vanilkového pudinku | Puding v prášku | 30 g |
hrušky nebo jablka | Hruška čerstvá | |
skořice - mletá | Skořice ceylonská | |
cukr krupice | Cukr bílý | |
máslo na vymazání | Máslo kravské | |
rozinky máčené v rumu | Rozinky | |
nasekané ořechy | Vlašské ořechy | |
strouhaný kokos | Kokos strouhaný | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |