Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový / jablečný rýžový nákyp)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 116 kJ /
2 896 kcal
Bílkoviny83,49 g
– z toho živočišné bílkoviny83,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,12 g
Tuky174,33 g
– nasycené100,84 g
– nenasycené62,19 g
–– mononenasycené55,80 g
–– polynenasycené6,39 g
––– omega 30,70 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 962 mg
Sůl2,24 g
Sacharidy248,10 g
– cukry219,80 g
––– laktóza69,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 ml 450 ml natural nebo kulatozrnné rýže = odměřených
cca 1400 ml 1400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1400 ml
sůl na špičku lžičky lžičky Sůl mořská
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
cca 150 g 150 g cukru krupice, dle chuti Cukr bílý 150 g
1 lžička 1 lžička citronové kůry, čerstvě nastrouhané
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 lžíce 2 lžíce vanilkového pudinku Puding v prášku 30 g
hrušky nebo jablka Hruška čerstvá
skořice - mletá Skořice ceylonská
cukr krupice Cukr bílý
máslo na vymazání Máslo kravské
rozinky máčené v rumu Rozinky
nasekané ořechy Vlašské ořechy
strouhaný kokos Kokos strouhaný
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.