Nutriční hodnoty (Jahodový chlebíček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 810 kJ / 1 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 106,18 g |
– nasycené | 58,56 g |
– nenasycené | 39,70 g |
–– mononenasycené | 34,60 g |
–– polynenasycené | 5,10 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 425 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 192,50 g |
– cukry | 180,80 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g jahod - 250 g rozmačkaných zralých jahod a 250 g celých menších (drobnějších) jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
100 g 100 g změklého másla | Máslo kravské | 100 g |
cca 320 g 320 g polohrubé mouky, dle hustoty | ||
1 1 necelý balíček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
vanilkové aroma | Aroma vanilkové |