Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Grilované koleno pomocí sous vide)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 182 kJ /
522 kcal
Bílkoviny6,55 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,48 g
Tuky32,31 g
– nasycené7,40 g
– nenasycené23,75 g
–– mononenasycené17,23 g
–– polynenasycené6,52 g
––– omega 31,83 g
Vláknina21,36 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 32,08 g
Sůl80,10 g
Sacharidy44,41 g
– cukry18,29 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 zadní kolena Vepřové koleno bez kosti
80 g 80 g soli Sůl mořská 80 g
1 lžička 1 lžička moučkového cukru Cukr bílý 5 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička pálivé papriky Paprika pálivá 6 g
1 lžička 1 lžička zauzené papriky Paprika bílá čerstvá 5 g
1 lžička 1 lžička jalovce Jalovec sušený 5 g
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g
2 lžičky 2 lžičky celého pepře Pepř černý 14 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
6 ks 6 ks nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.