Nutriční hodnoty (Grilované koleno pomocí sous vide)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 182 kJ / 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,48 g |
Tuky | 32,31 g |
– nasycené | 7,40 g |
– nenasycené | 23,75 g |
–– mononenasycené | 17,23 g |
–– polynenasycené | 6,52 g |
––– omega 3 | 1,83 g |
Vláknina | 21,36 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 32,08 g |
Sůl | 80,10 g |
Sacharidy | 44,41 g |
– cukry | 18,29 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 zadní kolena | Vepřové koleno bez kosti | |
80 g 80 g soli | Sůl mořská | 80 g |
1 lžička 1 lžička moučkového cukru | Cukr bílý | 5 g |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička pálivé papriky | Paprika pálivá | 6 g |
1 lžička 1 lžička zauzené papriky | Paprika bílá čerstvá | 5 g |
1 lžička 1 lžička jalovce | Jalovec sušený | 5 g |
1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky celého pepře | Pepř černý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
6 ks 6 ks nového koření | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený |