Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Indická pánev ze zeleného kari)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 156 kJ /
754 kcal
Bílkoviny148,93 g
– z toho živočišné bílkoviny139,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,13 g
Tuky7,30 g
– nasycené2,24 g
– nenasycené4,14 g
–– mononenasycené2,62 g
–– polynenasycené1,52 g
––– omega 31,14 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 356 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy15,60 g
– cukry7,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kuřecího masa Kuře prso 600 g
1 sáček 1 sáček indické zelené kari pasty Curry pasta
2 2 polévkové lžíce olivového oleje Olej olivový
1 1 kokosové mléko Nápoj kokosový
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
200 g 200 g hnědých žampionů Žampion čerstvý 200 g
150 g 150 g mražených fazolových lusků Fazolky mražené 150 g
1 1 pak choi Zelí čínské čerstvé
2 2 polévkové lžíce ústřicové omáčky Ústřicová omáčka
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.