Nutriční hodnoty (Indická pánev ze zeleného kari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 156 kJ / 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 139,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,13 g |
Tuky | 7,30 g |
– nasycené | 2,24 g |
– nenasycené | 4,14 g |
–– mononenasycené | 2,62 g |
–– polynenasycené | 1,52 g |
––– omega 3 | 1,14 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 356 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 15,60 g |
– cukry | 7,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kuřecího masa | Kuře prso | 600 g |
1 sáček 1 sáček indické zelené kari pasty | Curry pasta | |
2 2 polévkové lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
1 1 kokosové mléko | Nápoj kokosový | |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
200 g 200 g hnědých žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
150 g 150 g mražených fazolových lusků | Fazolky mražené | 150 g |
1 1 pak choi | Zelí čínské čerstvé | |
2 2 polévkové lžíce ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |