Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jidáše - medové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 563 kJ /
3 481 kcal
Bílkoviny76,36 g
– z toho živočišné bílkoviny16,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,04 g
Tuky116,56 g
– nasycené69,39 g
– nenasycené42,15 g
–– mononenasycené35,38 g
–– polynenasycené6,78 g
––– omega 30,66 g
Vláknina21,90 g
Cholesterol 534 mg
Sodík 607 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy499,75 g
– cukry148,23 g
––– laktóza13,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
100 g 100 g medu Med nepasterovaný 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
30 g 30 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 30 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
250 ml 250 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
120 g 120 g rozpuštěného másla (nebo sádla) Máslo kravské 120 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
citronová kůra (čerstvě nastrouhaná) Citronová kúra čerstvá
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
1 1 bílek na potření Vaječný bílek 33 g
rum (na namočení rozinek) Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.