Nutriční hodnoty (Jidáše - medové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 563 kJ / 3 481 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,04 g |
Tuky | 116,56 g |
– nasycené | 69,39 g |
– nenasycené | 42,15 g |
–– mononenasycené | 35,38 g |
–– polynenasycené | 6,78 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 21,90 g |
Cholesterol | 534 mg |
Sodík | 607 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 499,75 g |
– cukry | 148,23 g |
––– laktóza | 13,21 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
100 g 100 g medu | Med nepasterovaný | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
30 g 30 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
250 ml 250 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
120 g 120 g rozpuštěného másla (nebo sádla) | Máslo kravské | 120 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
citronová kůra (čerstvě nastrouhaná) | Citronová kúra čerstvá | |
1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
1 1 bílek na potření | Vaječný bílek | 33 g |
rum (na namočení rozinek) | Rum |