Nutriční hodnoty (Jidáše z bramborového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 745 kJ / 3 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,35 g |
Tuky | 106,15 g |
– nasycené | 59,58 g |
– nenasycené | 39,55 g |
–– mononenasycené | 32,54 g |
–– polynenasycené | 7,01 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 22,10 g |
Cholesterol | 736 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 529,85 g |
– cukry | 149,10 g |
––– laktóza | 8,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
200 g 200 g vařených brambor | Brambor zimní | 200 g |
1 lžička 1 lžička strouhané citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
30 g 30 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
150 ml 150 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 hrst 1 hrst rozinek (namočených v rumu) | Rozinky | 50 g |
bílek na potření | Vaječný bílek | |
moučkový cukr (nebo skořicový) | Cukr bílý | |
mandle (nebo ořechy) | Mandle neloupané | |
máslo | Máslo kravské | |
rum | Rum |