Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté maso s tarhoňou a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 150 kJ /
1 470 kcal
Bílkoviny104,68 g
– z toho živočišné bílkoviny69,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,03 g
Tuky18,68 g
– nasycené4,79 g
– nenasycené8,71 g
–– mononenasycené7,03 g
–– polynenasycené1,68 g
––– omega 30,32 g
Vláknina17,70 g
Cholesterol 228 mg
Sodík 216 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy214,05 g
– cukry23,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g tarhoni Těstoviny pšeničné 250 g
350 g 350 g mletého vepřového masa Vepřová plec 350 g
70 g 70 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 70 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1 1 paprika zelená Paprika zelená čerstvá
1 1 paprika červená Paprika červená čerstvá 150 g
mražený hrášek Hrášek zelený mražený
vývar z kostí (nebo drůbeží vývar) Vývar masový
olej Olej řepkový
kousek kousek sádla Sádlo vepřové
pár lístků lístků bazalky Bazalka čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka chilli Chilli paprička sušená
strouhaný tvrdý sýr k podávání Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.