Nutriční hodnoty (Wok po kypersku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 823 kJ / 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 38,00 g |
– nasycené | 5,35 g |
– nenasycené | 27,68 g |
–– mononenasycené | 20,66 g |
–– polynenasycené | 7,02 g |
––– omega 3 | 1,85 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 0,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 lžička drceného koriandru a trocha čerstvé natě | Koriandr semena | |
1 konzerva 1 konzerva sterilovaných krájených rajčat | Rajče červené sterilované | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
podle chuti troška cukru | Cukr bílý |