Nutriční hodnoty (Ředkvičkové tzatziky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 379 kJ / 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,87 g |
Tuky | 12,95 g |
– nasycené | 8,41 g |
– nenasycené | 3,61 g |
–– mononenasycené | 3,21 g |
–– polynenasycené | 0,41 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 37 mg |
Sodík | 148 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 25,49 g |
– cukry | 16,86 g |
––– laktóza | 10,83 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
250 g 250 g řeckého jogurtu (nebo husté zakysané smetany) | Jogurt řecký 5% | 250 ml |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1 lžíčka 1 lžíčka vinného octu | Ocet lihový | 5 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce kopru | Kopr nať čerstvý | 37.5 g |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový |