Nutriční hodnoty (Rýžový nákyp s tvarohem a ovocem (bez cukru, rýže z parního hrnce))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 13 431 kJ / 3 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 91,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,70 g |
Tuky | 138,58 g |
– nasycené | 77,56 g |
– nenasycené | 45,43 g |
–– mononenasycené | 40,43 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 11,73 g |
Cholesterol | 887 mg |
Sodík | 682 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 363,80 g |
– cukry | 108,30 g |
––– laktóza | 51,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hnědé rýže | Rýže natural | 300 g |
700 ml 700 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 700 ml |
1 PL 1 PL rýžového sirupu | Sirup rýžový | 15 ml |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 PL 1 PL datlového sirupu | Sirup datlový | 15 ml |
špetka špetka citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
450 g 450 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 450 g |
3 PL 3 PL datlového sirupu | Sirup datlový | 45 ml |
ovoce | Jahody čerstvé | |
máslo | Máslo kravské |