Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špenátová (nejen) velikonoční nádivka / žemlovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 747 kJ /
2 330 kcal
Bílkoviny125,76 g
– z toho živočišné bílkoviny109,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,34 g
Tuky159,96 g
– nasycené72,84 g
– nenasycené73,92 g
–– mononenasycené62,79 g
–– polynenasycené11,14 g
––– omega 30,61 g
Vláknina10,61 g
Cholesterol 1,21 g
Sodík 6,31 g
Sůl15,09 g
Sacharidy92,17 g
– cukry7,45 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
3 3 starší rohlíky (nebo housky) Rohlík pšeničný bílý 129 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
180 ml 180 ml silného vývaru z uzeného masa Vepřová plec uzená 180 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
220 g 220 g uzeného masa (plec, krkovice) Vepřová plec uzená 220 g
100 g 100 g listového špenátu Špenát čerstvý 100 g
2 stroužky 2 stroužky česneku (dle chuti) Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
muškátový květ (dle chuti) Muškát květ sušený
tuk na vymazání (není nutné) Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.