Nutriční hodnoty (Petrželová pasta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 925 kJ / 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,64 g |
Tuky | 61,66 g |
– nasycené | 7,55 g |
– nenasycené | 51,54 g |
–– mononenasycené | 36,71 g |
–– polynenasycené | 14,83 g |
––– omega 3 | 4,53 g |
Vláknina | 6,76 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 475 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 18,80 g |
– cukry | 11,88 g |
––– laktóza | 2,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 svazky 2 svazky petrželová nať | Petržel nať čerstvá | 120 g |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku nebo víc | Česnek čerstvý | 14 g |
40 g 40 g strouhaného sýra nejlepší je parmazán nebo i niva | Sýr kravský tvrdý 30% | 40 g |
sůl | Sůl mořská |