Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maso s kečupem a okurkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 346 kJ /
800 kcal
Bílkoviny113,02 g
– z toho živočišné bílkoviny108,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,69 g
Tuky20,47 g
– nasycené6,41 g
– nenasycené9,80 g
–– mononenasycené7,26 g
–– polynenasycené2,54 g
––– omega 30,23 g
Vláknina13,10 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 565 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy37,87 g
– cukry20,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové kýty (nebo také zadní hovězí) Vepřová kýta 500 g
2 hrnky 2 hrnky vývaru (já používám bujon) Vývar hovězí 500 ml
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
1-2 1-2 sladkokyselé okurky Okurka polní zavařená
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 lžíce 2 lžíce kečupu Kečup sladký 30 ml
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce hl. mouky + asi 50 ml vody = zamíchat Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.