Nutriční hodnoty (Maso s kečupem a okurkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 346 kJ / 800 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,69 g |
Tuky | 20,47 g |
– nasycené | 6,41 g |
– nenasycené | 9,80 g |
–– mononenasycené | 7,26 g |
–– polynenasycené | 2,54 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 13,10 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 565 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 37,87 g |
– cukry | 20,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty (nebo také zadní hovězí) | Vepřová kýta | 500 g |
2 hrnky 2 hrnky vývaru (já používám bujon) | Vývar hovězí | 500 ml |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1-2 1-2 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
olej | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce hl. mouky + asi 50 ml vody = zamíchat | Mouka pšeničná hladká | 10 g |