Nutriční hodnoty (Kotlety s dijonskou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 682 kJ / 1 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,78 g |
Tuky | 64,97 g |
– nasycené | 22,23 g |
– nenasycené | 40,66 g |
–– mononenasycené | 31,89 g |
–– polynenasycené | 8,77 g |
––– omega 3 | 1,91 g |
Vláknina | 21,40 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 850 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 106,55 g |
– cukry | 11,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
3 3 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
bylinkové koření na americké brambory | Grilovací koření | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 Dijonská omáčka |