Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotlety s dijonskou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 682 kJ /
1 119 kcal
Bílkoviny17,53 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,78 g
Tuky64,97 g
– nasycené22,23 g
– nenasycené40,66 g
–– mononenasycené31,89 g
–– polynenasycené8,77 g
––– omega 31,91 g
Vláknina21,40 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 850 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy106,55 g
– cukry11,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
3 3 vepřové kotlety Vepřová kotleta s kostí
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g žampionů Žampion čerstvý 100 g
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
bylinkové koření na americké brambory Grilovací koření
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 Dijonská omáčka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.