Nutriční hodnoty (Jablkové lívance)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 124 kJ / 1 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,52 g |
Tuky | 51,51 g |
– nasycené | 9,30 g |
– nenasycené | 35,80 g |
–– mononenasycené | 20,72 g |
–– polynenasycené | 15,08 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 18,80 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 325 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 190,25 g |
– cukry | 103,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
60 g 60 g mandlové mouky | Mouka mandlová | 60 g |
60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
300 g 300 g jemně strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku sušeného droždí | Droždí sušené | 4 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
citronová kůra z půlky půlky citronu | Citronová kúra čerstvá | |
olej na smažení | Olej řepkový |