Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo-šunkový květák se sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 412 kJ /
1 294 kcal
Bílkoviny114,47 g
– z toho živočišné bílkoviny100,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,96 g
Tuky75,02 g
– nasycené36,31 g
– nenasycené30,53 g
–– mononenasycené23,77 g
–– polynenasycené6,76 g
––– omega 30,45 g
Vláknina20,40 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 4,62 g
Sůl11,23 g
Sacharidy32,33 g
– cukry25,03 g
––– laktóza5,23 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vařených brambor, oloupaných
500 g 500 g květáku - krátce spařený v osolené vodě Květák čerstvý 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
olej Olej řepkový
250 g 250 g šunky nebo šunkového salámu, dle chuti Šunka vepřová vařená 250 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
100 g 100 g sýru Niva nebo jiný strouhaný sýr Niva 50% t. v s. 100 g
3 3 rozšlehaná vejce Vejce slepičí 210 g
1 dl 1 dl smetany na vaření nebo mléka Smetana kravská sladká 12% 100 ml
máslo na vymazání formy Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.