Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní marinovaný bůček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 047 kJ /
1 923 kcal
Bílkoviny75,84 g
– z toho živočišné bílkoviny72,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,34 g
Tuky173,65 g
– nasycené40,49 g
– nenasycené100,60 g
–– mononenasycené79,53 g
–– polynenasycené21,08 g
––– omega 32,60 g
Vláknina3,70 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 1,98 g
Sůl4,51 g
Sacharidy13,54 g
– cukry2,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g bůčku bez kosti Vepřový bok 500 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce sladké chilli omáčky Chilli omáčka 30 ml
1 lžíce 1 lžíce pikantní hořčice Hořčice dijonská 15 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 lžíce 1 lžíce dobré sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
3 stroužky 3 stroužky utřeného česneku Česnek čerstvý 21 g
0,5-1 lžička 0,5-1 lžička chilli pasty Chilli omáčka 3.75 ml
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.