Nutriční hodnoty (Pstruh filet s pohankovým salátem a brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 31 kJ / 7 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,82 g |
– nasycené | 0,53 g |
– nenasycené | 0,28 g |
–– mononenasycené | 0,26 g |
–– polynenasycené | 0,02 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,01 g |
– cukry | 0,01 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 250 g pstruha - duhový filet | Pstruh | |
1 1 lžička koření na ryby | Grilovací koření | |
1 1 špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 špetka kmínu drceného | Kmín mletý | |
1 1 lžíce oleje řepkového | Olej řepkový | |
1 1 lžička másla | Máslo kravské | 1 g |
200 200 g pohanky | Pohanka loupaná | |
1 1 bujon zeleninový | Bujón zeleninový | |
1 1 kukuřice sterilovaná | Kukuřice sterilovaná | |
1 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná |