Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruh filet s pohankovým salátem a brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie31 kJ /
7 kcal
Bílkoviny0,01 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,82 g
– nasycené0,53 g
– nenasycené0,28 g
–– mononenasycené0,26 g
–– polynenasycené0,02 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,01 g
– cukry0,01 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 250 g pstruha - duhový filet Pstruh
1 1 lžička koření na ryby Grilovací koření
1 1 špetka soli Sůl mořská
1 1 špetka kmínu drceného Kmín mletý
1 1 lžíce oleje řepkového Olej řepkový
1 1 lžička másla Máslo kravské 1 g
200 200 g pohanky Pohanka loupaná
1 1 bujon zeleninový Bujón zeleninový
1 1 kukuřice sterilovaná Kukuřice sterilovaná
1 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.