Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo-zeleninový guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 961 kJ /
1 425 kcal
Bílkoviny17,94 g
– z toho živočišné bílkoviny7,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,90 g
Tuky113,47 g
– nasycené59,40 g
– nenasycené52,25 g
–– mononenasycené44,28 g
–– polynenasycené7,97 g
––– omega 30,39 g
Vláknina13,85 g
Cholesterol 147 mg
Sodík 1,68 g
Sůl4,00 g
Sacharidy76,56 g
– cukry20,10 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
70 g 70 g pórku Pórek čerstvý 70 g
50 g 50 g červené papriky Paprika červená čerstvá 50 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
100 g 100 g pikantní slaniny nebo chorizo - není nutné Špek 100 g
60-80 g 60-80 g rajského protlaku Protlak rajčatový 70 g
100 g 100 g rajčat Rajče červené čerstvé 100 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
300 g 300 g brambor - oloupaných Brambor zimní 300 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
cca 500 ml 500 ml vývaru Vývar hovězí 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.