Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát s tofu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 648 kJ /
394 kcal
Bílkoviny7,79 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,79 g
Tuky28,67 g
– nasycené3,74 g
– nenasycené24,06 g
–– mononenasycené17,40 g
–– polynenasycené6,66 g
––– omega 30,05 g
Vláknina9,72 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 67 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy21,34 g
– cukry13,43 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 1 marinované tofu Tofu marinované
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
1 lžíce 1 lžíce slunečnicových semínek Slunečnicová semínka loupaná 15 g
1 lžíce 1 lžíce bazalky Bazalka čerstvá 15 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.