Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 648 kJ / 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,79 g |
Tuky | 28,67 g |
– nasycené | 3,74 g |
– nenasycené | 24,06 g |
–– mononenasycené | 17,40 g |
–– polynenasycené | 6,66 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 9,72 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 67 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 21,34 g |
– cukry | 13,43 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 1 marinované tofu | Tofu marinované | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce bazalky | Bazalka čerstvá | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská |