Nutriční hodnoty (Bramborák plněný žampiony a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 983 kJ / 713 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,46 g |
Tuky | 9,85 g |
– nasycené | 2,84 g |
– nenasycené | 4,13 g |
–– mononenasycené | 3,07 g |
–– polynenasycené | 1,06 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 22,67 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 171 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 116,30 g |
– cukry | 10,91 g |
––– laktóza | 2,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
malá cibule | Cibule čerstvá | |
3-5 stroužků 3-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
50-60 ml 50-60 ml horkého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 55 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
kmín | Kmín | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
150-200 g 150-200 g žampionů | Žampion čerstvý | 175 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
plátkový sýr (měla jsem uzený) | Sýr kravský tvrdý 30% |