Nutriční hodnoty (Vepřová plec, pečená v pikantní marinádě s hráškem a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 976 kJ / 1 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 159,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,56 g |
Tuky | 42,89 g |
– nasycené | 9,18 g |
– nenasycené | 24,54 g |
–– mononenasycené | 20,52 g |
–– polynenasycené | 4,02 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 26,35 g |
– cukry | 15,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
barevný pepř | Pepř barevný | |
vývar | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
1 PL 1 PL rozmačkaných sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | 15 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 PL 1 PL paprikové pasty | Pasta papriková | 15 g |
1 PL 1 PL ostřejší hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
vývar (nebo voda) na podlití | Vývar hovězí | |
150 ml 150 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 150 ml |
zmražený hrášek s mrkví (množství podle každého) | Hrášek zelený |