Nutriční hodnoty (Jahodové knedlíky z tvarohového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 782 kJ / 1 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 49,46 g |
– nasycené | 26,92 g |
– nenasycené | 16,85 g |
–– mononenasycené | 14,25 g |
–– polynenasycené | 2,60 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,61 g |
Sacharidy | 201,36 g |
– cukry | 23,16 g |
––– laktóza | 18,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek (200 ml) polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
12 12 čerstvých jahod | Jahody čerstvé | |
1 kostka 1 kostka tvarohu na strouhání | Tvaroh tvrdý | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
skořicový cukr | Cukr skořicový | |
šlehačka na zdobení | Šlehačka 35% |