Nutriční hodnoty (Ořechová bábovka s kandovaným ovocem a kousky čokolády)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 485 kJ / 4 418 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,90 g |
Tuky | 280,60 g |
– nasycené | 32,86 g |
– nenasycené | 215,75 g |
–– mononenasycené | 118,15 g |
–– polynenasycené | 97,60 g |
––– omega 3 | 21,47 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 557 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 379,68 g |
– cukry | 240,88 g |
––– laktóza | 5,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
160 g 160 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 160 g |
120 g 120 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 120 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
50 g 50 g kandovaného ovoce | Citron kandovaný | 50 g |
50 g 50 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 50 g |
120 ml 120 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
tuk a hrubá mouka na formu | Mouka pšeničná hrubá | |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |