Nutriční hodnoty (Zelný eintopf s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 5 955 kJ / 1 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 119,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,88 g |
Tuky | 64,47 g |
– nasycené | 16,58 g |
– nenasycené | 30,82 g |
–– mononenasycené | 23,44 g |
–– polynenasycené | 7,38 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 33,18 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 4,23 g |
Sůl | 9,60 g |
Sacharidy | 63,05 g |
– cukry | 37,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové plece, krkovice nebo libového bůčku | Vepřová krkovice | 600 g |
3-4 3-4 cibule | Cibule čerstvá | 245 g |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1 1 plnější lžíce papriky - sladké | Paprika bílá čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce grilovacího koření | Grilovací koření | 15 g |
140 g 140 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 140 g |
cca 500 ml 500 ml vývaru, dle potřeby | ||
600 g 600 g hlávkového zelí - na nudličky pokrájeného | Zelí bílé čerstvé | 600 g |
smetana ke šlehání nebo zakysaná - není nutná | Smetana kravská sladká 30% | |
hladká mouka nebo Solamyl - není nutný | Mouka pšeničná hladká |