Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný eintopf s vepřovým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie5 955 kJ /
1 423 kcal
Bílkoviny135,28 g
– z toho živočišné bílkoviny119,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,88 g
Tuky64,47 g
– nasycené16,58 g
– nenasycené30,82 g
–– mononenasycené23,44 g
–– polynenasycené7,38 g
––– omega 30,42 g
Vláknina33,18 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 4,23 g
Sůl9,60 g
Sacharidy63,05 g
– cukry37,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece, krkovice nebo libového bůčku Vepřová krkovice 600 g
3-4 3-4 cibule Cibule čerstvá 245 g
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1 1 plnější lžíce papriky - sladké Paprika bílá čerstvá
1 lžíce 1 lžíce grilovacího koření Grilovací koření 15 g
140 g 140 g rajského protlaku Protlak rajčatový 140 g
cca 500 ml 500 ml vývaru, dle potřeby
600 g 600 g hlávkového zelí - na nudličky pokrájeného Zelí bílé čerstvé 600 g
smetana ke šlehání nebo zakysaná - není nutná Smetana kravská sladká 30%
hladká mouka nebo Solamyl - není nutný Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.