Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka s řepou a mletým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 446 kJ /
824 kcal
Bílkoviny51,80 g
– z toho živočišné bílkoviny43,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,47 g
Tuky42,57 g
– nasycené15,12 g
– nenasycené24,62 g
–– mononenasycené18,06 g
–– polynenasycené6,56 g
––– omega 30,34 g
Vláknina23,06 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 382 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy48,77 g
– cukry35,63 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g červené řepy (oloupané) Červená řepa čerstvá 300 g
250 g 250 g mletého masa (vepřové + hovězí) Vepřový ořez 250 g
200 g 200 g řapíkatého celeru Celer řapíkatý 200 g
90 g 90 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 90 g
400 400 g sekaných rajčat (1 plechovka ) Rajče červené sterilované
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
olej Olej řepkový
0,5 l 0,5 l vývaru (podle potřeby) Vývar masový 500 ml
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.