Nutriční hodnoty (Tarhoňa zapečená s Nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 446 kJ / 2 019 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,08 g |
Tuky | 98,12 g |
– nasycené | 47,04 g |
– nenasycené | 42,06 g |
–– mononenasycené | 35,53 g |
–– polynenasycené | 6,53 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 12,55 g |
Cholesterol | 919 mg |
Sodík | 3,12 g |
Sůl | 7,63 g |
Sacharidy | 197,28 g |
– cukry | 11,66 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g tarhoni | Těstoviny pšeničné | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
barevný pepř | Pepř barevný | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
olej | Olej řepkový | |
1 lžička 1 lžička čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |