Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechový chléb z podmáslí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 354 kJ /
2 475 kcal
Bílkoviny68,20 g
– z toho živočišné bílkoviny11,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,80 g
Tuky59,97 g
– nasycené26,21 g
– nenasycené33,81 g
–– mononenasycené21,35 g
–– polynenasycené12,46 g
––– omega 30,65 g
Vláknina44,61 g
Cholesterol 61 mg
Sodík 6,23 g
Sůl15,00 g
Sacharidy393,23 g
– cukry56,84 g
––– laktóza13,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g celozrnné žitné mouky Mouka žitná celozrnná hladká 250 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
42 g 42 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 42 g
3 lžíce 3 lžíce rozpuštěného sádla Sádlo vepřové 45 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
1 lžíce 1 lžíce soli Sůl mořská 15 g
1 lžíce 1 lžíce kmínu Kmín 15 g
1 lžíce 1 lžíce podrceného fenyklu Fenykl hlíza
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
250 ml 250 ml podmáslí Podmáslí 250 g
asi 100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
2 hrsti 2 hrsti nahrubo nadrcených ořechů Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.