Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Borůvkové galetky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie10 032 kJ /
2 398 kcal
Bílkoviny38,59 g
– z toho živočišné bílkoviny0,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,75 g
Tuky124,80 g
– nasycené66,60 g
– nenasycené55,16 g
–– mononenasycené41,06 g
–– polynenasycené14,10 g
––– omega 31,49 g
Vláknina25,10 g
Cholesterol 306 mg
Sodík 423 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy267,46 g
– cukry90,66 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
40 g 40 g loupaných mletých mandlí Mandle loupané mleté 40 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
4 lžíce 4 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 48 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
5 lžic 5 lžic studené vody Voda 90 ml
400 g 400 g borůvek Borůvky čerstvé 400 g
trocha trocha třtinového cukru na posypání borůvek Cukr třtinový
kousek kousek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.