Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťouchané brambory s jarní cibulkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 684 kJ /
641 kcal
Bílkoviny29,15 g
– z toho živočišné bílkoviny16,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,40 g
Tuky14,82 g
– nasycené6,24 g
– nenasycené7,58 g
–– mononenasycené4,88 g
–– polynenasycené2,71 g
––– omega 30,17 g
Vláknina21,80 g
Cholesterol 71 mg
Sodík 2,47 g
Sůl6,06 g
Sacharidy90,58 g
– cukry7,38 g
––– laktóza2,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g oloupaných brambor Brambor zimní 500 g
1 svazek 1 svazek jarní cibulky (nebo lahůdkové) Cibulka jarní čerstvá 120 g
máslo Máslo kravské
60 g 60 g sušené schwarzwaldské šunky (nebo 100 g libovější slaniny) Šunka parmská 60 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
muškátový květ Muškát květ sušený
2-3 lžíce 2-3 lžíce smetany (není nutné) Smetana kravská sladká 12% 62.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.