Nutriční hodnoty (Bramboráčky s kuřecím masem a zelným salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 928 kJ / 1 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 183,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 171,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,78 g |
Tuky | 15,63 g |
– nasycené | 4,02 g |
– nenasycené | 7,91 g |
–– mononenasycené | 5,55 g |
–– polynenasycené | 2,36 g |
––– omega 3 | 1,39 g |
Vláknina | 18,60 g |
Cholesterol | 644 mg |
Sodík | 2,91 g |
Sůl | 7,19 g |
Sacharidy | 67,60 g |
– cukry | 19,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
česnek, majoránka | Majoránka sušená | |
podle potřeby hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
kari koření | Kari | |
máslo | Máslo kravské | |
asi 300 g 300 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
cukr podle chut | Cukr bílý | |
troška oleje | Olej řepkový |