Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramboráčky s kuřecím masem a zelným salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 928 kJ /
1 178 kcal
Bílkoviny183,56 g
– z toho živočišné bílkoviny171,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,78 g
Tuky15,63 g
– nasycené4,02 g
– nenasycené7,91 g
–– mononenasycené5,55 g
–– polynenasycené2,36 g
––– omega 31,39 g
Vláknina18,60 g
Cholesterol 644 mg
Sodík 2,91 g
Sůl7,19 g
Sacharidy67,60 g
– cukry19,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 6 6 brambor Brambor zimní 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl a pepř Pepř černý
česnek, majoránka Majoránka sušená
podle potřeby hladká mouka Mouka pšeničná hladká
olej na smažení Olej řepkový
2 2 kuřecí prsa Kuře prso 700 g
sůl a pepř Pepř černý
kari koření Kari
máslo Máslo kravské
asi 300 g 300 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
cukr podle chut Cukr bílý
troška oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.