Nutriční hodnoty (Bramborové karbanátky se šunkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 889 kJ / 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,44 g |
Tuky | 39,68 g |
– nasycené | 22,27 g |
– nenasycené | 14,04 g |
–– mononenasycené | 11,24 g |
–– polynenasycené | 2,80 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 16,32 g |
Cholesterol | 432 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 3,74 g |
Sacharidy | 73,50 g |
– cukry | 15,62 g |
––– laktóza | 3,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 300-400 g asi 300-400 g uvařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 350 g |
100 g 100 g sýra goudy | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
nasekaná pažitka | Pažitka čerstvá | |
česnek | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
podle potřeby hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
olej a máslo na smažení | Máslo kravské | |
1 1 malá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
cukr podle chuti | Cukr bílý |