Nutriční hodnoty (Batátová bramborová kaše se směsí na másle restované cibulky a slaniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 068 kJ / 1 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 126,22 g |
– nasycené | 61,58 g |
– nenasycené | 63,08 g |
–– mononenasycené | 54,03 g |
–– polynenasycené | 9,06 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 10,65 g |
– cukry | 4,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5-6 5-6 batátů (sladké brambory) | Batáty neloupané | |
sůl | Sůl mořská | |
2 stroužky 2 stroužky prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
špetka špetka kurkumy | Kurkuma mletá | |
máslo podle každého | Máslo kravské | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
150 g 150 g minutkové slaniny | Špek | 150 g |
horké mléko podle konzistence kaše | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá |