Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bylinková hovězí líčka na houbách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 536 kJ /
1 323 kcal
Bílkoviny173,62 g
– z toho živočišné bílkoviny171,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,82 g
Tuky62,97 g
– nasycené32,03 g
– nenasycené28,81 g
–– mononenasycené25,08 g
–– polynenasycené3,73 g
––– omega 30,23 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 424 mg
Sodík 1,20 g
Sůl2,85 g
Sacharidy14,35 g
– cukry8,28 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 750 g 750 g hovězích líček Hovězí líčka 750 g
50 g 50 g uzeného špeku Špek 50 g
sůl Sůl mořská
1 1 velká cibule (nebo dvě střední) Cibule čerstvá 70 g
mletý pepř Pepř černý mletý
rozmarýn (nebo tymián) Rozmarýn sušený
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
hrst hrst sušených hub (lze i čerstvé - dle možností) Houby sušené směs
vývar dle potřeby Vývar hovězí
jíška Jíška máslová
cca 100 ml 100 ml smetany ke šlehání, nemusí být Smetana kravská sladká 12% 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.