Nutriční hodnoty (Majolková buchta z remosky - ořechová)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 382 kJ / 3 677 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,00 g |
Tuky | 210,18 g |
– nasycené | 25,96 g |
– nenasycené | 156,25 g |
–– mononenasycené | 40,65 g |
–– polynenasycené | 115,60 g |
––– omega 3 | 9,08 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 972 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,59 g |
Sacharidy | 369,45 g |
– cukry | 166,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
160 g 160 g cukru krupice | Cukr bílý | 160 g |
100 g 100 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
150 g 150 g majonézy | Majonéza | 150 g |
60 ml 60 ml vařící vody nebo kávy | Voda | 60 ml |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 necelý prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
sekané ořechy | Vlašské ořechy |