Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Majolková buchta z remosky - ořechová)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 382 kJ /
3 677 kcal
Bílkoviny70,04 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,00 g
Tuky210,18 g
– nasycené25,96 g
– nenasycené156,25 g
–– mononenasycené40,65 g
–– polynenasycené115,60 g
––– omega 39,08 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 972 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,59 g
Sacharidy369,45 g
– cukry166,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
160 g 160 g cukru krupice Cukr bílý 160 g
100 g 100 g mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g
150 g 150 g majonézy Majonéza 150 g
60 ml 60 ml vařící vody nebo kávy Voda 60 ml
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 necelý prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
moučkový cukr Cukr bílý
čokoládová poleva Čokoládová poleva
sekané ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.