Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s polníčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 060 kJ / 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,14 g |
Tuky | 10,70 g |
– nasycené | 1,07 g |
– nenasycené | 7,04 g |
–– mononenasycené | 4,74 g |
–– polynenasycené | 2,30 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 14,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,60 g |
– cukry | 4,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g polníčku | Polníček čerstvý | 120 g |
3 3 ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
1/4 1/4 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1/2 1/2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 pevné rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 necelý stroužek česneku (nemusí být) | Česnek čerstvý | 70 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky oleje (lze i ochucený) | Olej řepkový | 7.5 ml |
balzamikový ocet (nebo krém či redukce) | Ocet balsamikový bílý | |
sůl | Sůl mořská |