Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramboráčky z kedlubny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 272 kJ /
304 kcal
Bílkoviny24,37 g
– z toho živočišné bílkoviny17,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,29 g
Tuky9,42 g
– nasycené2,23 g
– nenasycené4,49 g
–– mononenasycené3,40 g
–– polynenasycené1,09 g
––– omega 30,05 g
Vláknina8,97 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 500 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy26,55 g
– cukry10,36 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
220-250 g 220-250 g velké kedlubny Kedluben čerstvý 235 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
40 g 40 g moravského uzeného (nebo slaniny) Vepřová kýta uzená 40 g
sůl dle chuti Sůl mořská
mletý pepř dle chuti Pepř černý mletý
majoránka dle chuti Majoránka sušená
drcený kmín dle chuti Kmín mletý
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.