Nutriční hodnoty (Bramboráčky z kedlubny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 272 kJ / 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,29 g |
Tuky | 9,42 g |
– nasycené | 2,23 g |
– nenasycené | 4,49 g |
–– mononenasycené | 3,40 g |
–– polynenasycené | 1,09 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 8,97 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 26,55 g |
– cukry | 10,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
220-250 g 220-250 g velké kedlubny | Kedluben čerstvý | 235 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
40 g 40 g moravského uzeného (nebo slaniny) | Vepřová kýta uzená | 40 g |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
mletý pepř dle chuti | Pepř černý mletý | |
majoránka dle chuti | Majoránka sušená | |
drcený kmín dle chuti | Kmín mletý | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
olej na smažení | Olej řepkový |