Nutriční hodnoty (Kuře s křupavou kůžičkou a s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 360 kJ / 1 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 287,00 g |
– cukry | 135,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek hrubě mleté mořské soli, není-li, tak mořská normální na marinádu | ||
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g |
1 1 kuře | Kuře | |
1 kg 1 kg brambor na pečení, nebo Yukon Gold | Brambor zimní | 1000 g |
olej ve spreji | Olej řepkový | |
1 1 a 1/2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
3/4 lžíce 3/4 lžíce soli na brambory | Brambor zimní | |
půl půl osminky másla, rozměklého do pokojové teploty | ||
pepř | Pepř černý |