Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramboráčky se škvarky, celerem a jarní cibulkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 130 kJ /
1 704 kcal
Bílkoviny48,23 g
– z toho živočišné bílkoviny26,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,89 g
Tuky91,05 g
– nasycené34,80 g
– nenasycené49,04 g
–– mononenasycené39,63 g
–– polynenasycené9,41 g
––– omega 30,75 g
Vláknina25,62 g
Cholesterol 339 mg
Sodík 687 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy161,28 g
– cukry19,34 g
––– laktóza8,17 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g brambor Brambor zimní 700 g
2/3 hrnku 2/3 hrnku horkého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 166.6666716337204 ml
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
100 g 100 g škvarků Škvarky 100 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
drcený kmín Kmín mletý
majoránka Majoránka sušená
olej (nebo sádlo) na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.