Nutriční hodnoty (Šťouchanice z brambor, slaniny a kysaného zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 982 kJ / 1 669 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,57 g |
Tuky | 105,24 g |
– nasycené | 49,76 g |
– nenasycené | 52,49 g |
–– mononenasycené | 43,98 g |
–– polynenasycené | 8,51 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 32,04 g |
Cholesterol | 149 mg |
Sodík | 6,50 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 122,31 g |
– cukry | 43,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
100 g 100 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 100 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
1 lžička 1 lžička sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 sladké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
kmín | Kmín | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |