Nutriční hodnoty (Špagetová dýně s tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 930 kJ / 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,85 g |
Tuky | 23,53 g |
– nasycené | 5,64 g |
– nenasycené | 10,98 g |
–– mononenasycené | 8,47 g |
–– polynenasycené | 2,51 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 14,66 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 331 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 20,10 g |
– cukry | 9,01 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 špagetová dýně (použijeme cca 500 g vyšpagetované) | Dýně špagetová | |
1 konzerva 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě (115 g) | Tuňák ve vlastní šťávě | |
200 g 200 g brokolice | Brokolice čerstvá | 200 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |