Nutriční hodnoty (Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 915 kJ / 1 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,26 g |
Tuky | 38,35 g |
– nasycené | 15,10 g |
– nenasycené | 18,24 g |
–– mononenasycené | 14,02 g |
–– polynenasycené | 4,22 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 13,15 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 279 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 218,13 g |
– cukry | 17,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 400 g |
1 plechovka 1 plechovka krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
1 hrnek 1 hrnek rýže | Rýže bílá | 250 g |
2-3 hrnky 2-3 hrnky vývaru (masový nebo zeleninový) | Vývar masový | 625 ml |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
mražený hrášek | Hrášek zelený mražený | |
pár lístků lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
chilli pasta podle chuti | Chilli omáčka | |
strouhaný tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |