Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný řez s ovesnými vločkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 077 kJ /
4 082 kcal
Bílkoviny54,47 g
– z toho živočišné bílkoviny1,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,21 g
Tuky194,52 g
– nasycené100,59 g
– nenasycené84,62 g
–– mononenasycené53,10 g
–– polynenasycené31,52 g
––– omega 34,76 g
Vláknina53,13 g
Cholesterol 459 mg
Sodík 37 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy501,69 g
– cukry294,94 g
––– laktóza1,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 150 g
230 g 230 g cukru krupice nebo třtinového, dala jsem méně, je to dost sladké Cukr bílý 230 g
130 g 130 g ovesných vloček Vločky ovesné 130 g
50 g 50 g nasekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
180 g 180 g rozpuštěného másla Máslo kravské 180 g
4 4 větší jablka nastrouhaná na hrubo Jablko čerstvé 600 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.