Nutriční hodnoty (Jablečný řez s ovesnými vločkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 077 kJ / 4 082 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,21 g |
Tuky | 194,52 g |
– nasycené | 100,59 g |
– nenasycené | 84,62 g |
–– mononenasycené | 53,10 g |
–– polynenasycené | 31,52 g |
––– omega 3 | 4,76 g |
Vláknina | 53,13 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 501,69 g |
– cukry | 294,94 g |
––– laktóza | 1,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 150 g |
230 g 230 g cukru krupice nebo třtinového, dala jsem méně, je to dost sladké | Cukr bílý | 230 g |
130 g 130 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 130 g |
50 g 50 g nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
180 g 180 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 180 g |
4 4 větší jablka nastrouhaná na hrubo | Jablko čerstvé | 600 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |