Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cibulové zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 587 kJ /
1 096 kcal
Bílkoviny9,70 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,20 g
Tuky84,89 g
– nasycené41,28 g
– nenasycené42,28 g
–– mononenasycené36,14 g
–– polynenasycené6,14 g
––– omega 30,11 g
Vláknina22,10 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,64 g
Sůl4,00 g
Sacharidy44,65 g
– cukry22,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 velkých cibulí Cibule čerstvá 350 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
150 ml 150 ml bílého vína Víno bílé suché 150 ml
1 1 menší brambora Brambor zimní 50 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.