Nutriční hodnoty (Tykvová polévka s batáty a brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 105 kJ / 503 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,48 g |
Tuky | 2,96 g |
– nasycené | 0,91 g |
– nenasycené | 1,55 g |
–– mononenasycené | 0,61 g |
–– polynenasycené | 0,93 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 35,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,05 g |
– cukry | 19,43 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g tykve | Dýně čerstvá | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 batát | Batáty neloupané | |
250 g 250 g brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
olej | Olej řepkový | |
1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
3 lžíce 3 lžíce pohanky | Pohanka loupaná | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |