Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tykvová polévka s batáty a brokolicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 105 kJ /
503 kcal
Bílkoviny23,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,48 g
Tuky2,96 g
– nasycené0,91 g
– nenasycené1,55 g
–– mononenasycené0,61 g
–– polynenasycené0,93 g
––– omega 30,03 g
Vláknina35,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy80,05 g
– cukry19,43 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g tykve Dýně čerstvá 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 batát Batáty neloupané
250 g 250 g brokolice Brokolice čerstvá 250 g
olej Olej řepkový
1 lžička 1 lžička kurkumy Kurkuma mletá 5 g
3 lžíce 3 lžíce pohanky Pohanka loupaná 45 g
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.