Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Debrecínská polévka se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 935 kJ /
940 kcal
Bílkoviny28,53 g
– z toho živočišné bílkoviny14,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,32 g
Tuky46,02 g
– nasycené28,19 g
– nenasycené17,03 g
–– mononenasycené10,95 g
–– polynenasycené6,08 g
––– omega 30,12 g
Vláknina22,48 g
Cholesterol 127 mg
Sodík 896 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy95,64 g
– cukry20,54 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g debrecínky Párek vepřový 100 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
70 g 70 g pórku Pórek čerstvý 70 g
50 g 50 g červené papriky nebo kápie Paprika červená čerstvá 50 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
60 g 60 g rajského protlaku Protlak rajčatový 60 g
100 g 100 g pokrájených rajčat Rajče červené čerstvé 100 g
1 1 větší stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
300 g 300 g brambor Brambor zimní 300 g
vývar dle potřeby Vývar hovězí
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.