Nutriční hodnoty (Tomatová polévka s pohankou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 682 kJ / 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,50 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,15 g |
– nenasycené | 0,55 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
– cukry | 25,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g čerstvých rajčat nebo z plechovky | Rajče červené čerstvé | 500 g |
pohanka | Pohanka loupaná | |
červená cibulka | Cibule červená čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
citrónový pepř | Pepř černý | |
oregano | Oregano sušené | |
česnek | Česnek čerstvý | |
šťáva z citrónu / limetky | Šťáva z citrónu | |
bio zeleninový bujón nebo jiná směs koření | Bujón zeleninový | |
čerstvý koriandr nebo bazalka | Koriandr listy čerstvé |