Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tomatová polévka s pohankou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie682 kJ /
163 kcal
Bílkoviny4,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,50 g
Tuky1,00 g
– nasycené0,15 g
– nenasycené0,55 g
–– mononenasycené0,15 g
–– polynenasycené0,40 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 35 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,00 g
– cukry25,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g čerstvých rajčat nebo z plechovky Rajče červené čerstvé 500 g
pohanka Pohanka loupaná
červená cibulka Cibule červená čerstvá
sůl Sůl mořská
citrónový pepř Pepř černý
oregano Oregano sušené
česnek Česnek čerstvý
šťáva z citrónu / limetky Šťáva z citrónu
bio zeleninový bujón nebo jiná směs koření Bujón zeleninový
čerstvý koriandr nebo bazalka Koriandr listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.