Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svíčková s domácím knedlíkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 974 kJ /
2 145 kcal
Bílkoviny54,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,00 g
Tuky39,00 g
– nasycené5,80 g
– nenasycené29,30 g
–– mononenasycené7,30 g
–– polynenasycené22,00 g
––– omega 32,00 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,61 g
Sůl2,00 g
Sacharidy385,00 g
– cukry18,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
mrkev Mrkev čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
cibule Cibule čerstvá
200 ml 200 ml rostlinné smetany Smetana sójová tekutá 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
nové koření (cca 8 kuliček) Nové koření
bobkový list (cca 5 listů) Bobkový list sušený
ocet Ocet lihový
třtinový cukr Cukr třtinový
PS: Co se týče zeleniny, tak v největším poměru bychom měli mít mrkev a v menším celer s petrželí. Celer bulva čerstvá
500 g 500 g polohrubé – hrubé mouky (já používám i žitnou nebo pohankovou) Mouka pšeničná hrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek burizonů Pukance rýžové
1 hrnek 1 hrnek perlivé vody Voda sycená
droždí Droždí pekařské lisované
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.