Nutriční hodnoty (Rizoto z vepřového kolena, strouhaného sýra a zeleniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 330 kJ / 1 752 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,34 g |
Tuky | 51,96 g |
– nasycené | 16,29 g |
– nenasycené | 34,93 g |
–– mononenasycené | 25,23 g |
–– polynenasycené | 9,70 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 12,01 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 477 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 255,15 g |
– cukry | 20,23 g |
––– laktóza | 1,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g rýže | Rýže bílá | 300 g |
vývar z kolena na vaření rýže | Vepřové koleno bez kosti | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
180 g 180 g masa z uvařeného kolena | Vepřové koleno bez kosti | 180 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
150 g 150 g zeleniny | Mrkev čerstvá | 150 g |
150 150 g Vahalovy slaniny (na kostičky pokrájené) | Špek | |
30 g 30 g jemně strouhaného sýra (Formaggio Per Pasta nebo Grana Padano) | Sýr kravský tvrdý 30% | 30 g |
olej | Olej řepkový |