Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rizoto z vepřového kolena, strouhaného sýra a zeleniny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 330 kJ /
1 752 kcal
Bílkoviny60,69 g
– z toho živočišné bílkoviny37,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,34 g
Tuky51,96 g
– nasycené16,29 g
– nenasycené34,93 g
–– mononenasycené25,23 g
–– polynenasycené9,70 g
––– omega 30,06 g
Vláknina12,01 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 477 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy255,15 g
– cukry20,23 g
––– laktóza1,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g rýže Rýže bílá 300 g
vývar z kolena na vaření rýže Vepřové koleno bez kosti
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
180 g 180 g masa z uvařeného kolena Vepřové koleno bez kosti 180 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
150 g 150 g zeleniny Mrkev čerstvá 150 g
150 150 g Vahalovy slaniny (na kostičky pokrájené) Špek
30 g 30 g jemně strouhaného sýra (Formaggio Per Pasta nebo Grana Padano) Sýr kravský tvrdý 30% 30 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.