Nutriční hodnoty (Květáková / brokolicová minutka s masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 915 kJ / 219 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,57 g |
– nenasycené | 1,08 g |
–– mononenasycené | 0,65 g |
–– polynenasycené | 0,44 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 145 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 6,25 g |
– cukry | 5,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g květáku nebo brokolice (předvařené růžičky na skus) | Květák čerstvý | 250 g |
150 g 150 g drůbežího masa (nebo maso vepřové, králičí, sojové...) | Kuře prso | 150 g |
olej | Olej řepkový | |
kari nebo jiné námi oblíbené koření | Kari | |
sůl | Sůl mořská | |
sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari |